شاخص:
در حال حاضر محدوده ارزشی شاخص در محدوده ۶۱۰۰۰ تا ۷۱۰۰۰ میباشد لذا مادامی که شاخص از این دو محدوده خارج نشده است نوسانات فعلی شاخص ادامه می یابد. از طرف دیگر در صورت باقی ماندن نوسانات در محدوده ۶۱۰۰۰ طی هفته های آتی (عدم بازگشت به ۶۳۳۰۰) نشان دهنده علاقه مندی به عبور نزولی از ۶۱۰۰۰ می باشد. محدوده ارزشی اولیه بعد از ۶۱۰۰۰ ، ۵۶۸۰۰ می باشد لذا مادامی که بازار در زیر ۶۳۳۰۰ تا ۶۱۰۰۰ می باشد هشداری است برای ادامه تمایلات نزولی، از طرفی بازگشت به بالای ۶۳۳۰۰ و ادامه نوسانات تا ۶۷۰۰۰ ،می تواند تمایلات نزولی را کاهش دهد و مجددا بازار در محدوده ارزشی فعلی ادامه مسیر نماید.
روند:
مادامی که روند نزولی شروع شده از سال ۲۰۱۴ شکسته نشده است نوسانات صعودی از قدرت لازم برخوردار نمی باشد و بعد از شکست ۷۱۰۰۰ و باقی ماندن بازار بالای۶۷۰۰۰ می تواند چشم اندازی برای شروع روند صعودی جدید باشد.تقاطع روند نزولی با محدوده ۶۱۰۰۰ تا سه ماه آینده رخ می دهد لذا تا ۳ ماه آینده قطعا بازار باید یا به محدوده ارزشی جدید زیرین نقل مکان کند و یا روند نزولی خود را به سمت بالا بشکند.
نتیجه گیری:
ما به عنوان سرمایه گذار می بایستی با تخصیص منابع صحیح وسبد کردن صحیح سرمایه ،ریسک های ذاتی سرمایه گذاری را مدیریت نماییم و نهایتا با بررسی سناریوی احتمالی مذاکرات از حالا برنامه ریزی مناسب را برای فرآیند سرمایه گذاری خود و کسب و کارهایمان انجام دهیم زیرا بعد از مذاکرات تصمیم گیری ها احساسی می شود.
احتمال ادامه روند و شرایط فعلی در بعد از مذاکرات تا تایید کنگره وجود دارد.
*نوسانات مقطعی و زیگزاگی در محدوده زمانی ۹ تیر ،چه قبل از آن و چه بعد از آن نیز وجود دارد.